Fitness

Come and join us!


Om fit en gezond te worden en blijven is het een must om tijd en energie in je lichaam te investeren. Bij Fitality Londerzeel kan dat in een ongedwongen sfeer.

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaalt? Dan is Fitality Londerzeel de fitnessclub voor jou.

Je start met een gezondheidsanalyse. Je lichaamssamenstelling, conditie en spierkracht worden gemeten. Je coach bespreekt je resultaat. In functie van je doelstelling krijg je een op-maat-gemaakt trainingsprogramma dat regelmatig geëvalueerd, bijgestuurd en aangepast wordt.

Onze coaches staan altijd klaar om jou te motiveren en adviseren.
Zowel op korte als lange termijn zal je verandering voelen en zien.

Je traint op de allernieuwste toestellen waarbij je digitaal aanmeldt en jouw fitnessprogramma automatisch verschijnt. Tijdens je inspanning kan je ook ontspannen. Kijk een serie op Netflix of een leuk filmpje op YouTube.

Kom 10 dagen fitnessen voor 25 euro


Nog geen lid van Fitality Londerzeel?

Kom onze fitnessaccommodatie, groeps- en cyclinglessen gedurende 10 opeenvolgende dagen uittesten voor 25 euro. (éénmalig per persoon)

We nemen eerstdaags contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. De ideale gelegenheid om onze club te leren kennen. Tijdens je bezoek krijg je vrijblijvend alle informatie over onze tarieven.

Kom en ervaar de unieke sfeer in onze club!

Tot binnenkort?!

Schrijf je hier in!