Groepslessen

e-gym-1

Bodypump

Bodypump is een groepsles van 60 minuten waarin je je hele lichaam versterkt. Al je spiergroepen worden aangesproken. Je werkt met een halterstang en schijven waarvan jij het gewicht bepaalt en dit op leuke muziek. De les is toegankelijk voor zowel een startende sporter als een doorwinterde atleet.

Video

BBB

BBB is een verstevigende cardiotraining die focust op de drie belangrijkste B's van je lichaam namelijk Buik, Benen en Billen. Tijdens deze les maak je voornamelijk gebruik van je eigen lichaamsgewicht.

Video
e-gym-1
e-gym-1

X-Fit

X-Fit is een small group training waarbij functionele bewegingen in een hoge intensiteit worden uitgevoerd. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Er wordt gebruik gemaakt van barbells, dumbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull up bars.

Video

30' ABS

30' ABS is een groepstraining met focus op buikspieren. De oefeningen worden uitgevoerd met je eigen lichaamsgewicht, rekkers of met lichte gewichten. Je daagt je buikspieren uit op een gevarieerde manier.

Video
e-gym-1
e-gym-1

Friday Workout

Start je vrijdagochtend met een leuke groepsles! Onze coach zorgt voor een gevarieerde training waarbij de focus elke week verschillend kan zijn: conditie, core, buikspieren, rug, … Ideaal om het weekend goed in te zetten!

Video

Cycling

Cycling is een workout van 60 minuten waarbij je de weerstand van je fiets aanpast aan het tempo en de soort oefening. Door de wisselende weerstand en de verschillende zit- en stahoudingen worden hart, longen en beenspieren getraind. Het ene moment waan je je in de bergen, het andere moment in een afdaling of op een vlakke weg. Je past zelf je weerstand aan waardoor de les toegankelijk is voor zowel getrainde als niet-getrainde fietsers.

Video
e-gym-1
e-gym-1

Zumba

Zumba is een danstraining geïnspireerd op Latijn-Amerikaanse dansvormen en bewegingen. Je danst alle stijlen van de Latin dance op een leuke en verfrissende manier. Zumba is een onwijs goede workout. Het is een leuke manier om fit te worden. Je verbrandt niet alleen veel calorieën, maar het is ook goed voor je conditie.

Video

Core & Flex

Core & Flex is een workout met focus op je core stability en flexibiliteit. Het eerste deel van de les bestaat uit uitdagende oefeningen om je buikspieren, rugspieren en billen te versterken. Het tweede deel staat in het teken van flexibiliteit en souplesse. Kom eens meedoen en ervaar het effect van deze leuke workout.

Video
e-gym-1
e-gym-1

30' Pilates

Wil je meer flexibiliteit, lichamelijke coördinatie en balans? Dan is deze les zeker geschikt voor jou. We doen grond- en stretchoefeningen die gefocust zijn op het bewustworden van je eigen lichaam.

Video

Cardio Jam

Op de beat van de muziek doen we eenvoudige dansmoves. Een goeie conditionele workout waarbij je calorieën verbrandt, je spieren verstevigt maar vooral ook veel fun beleeft.

Video
e-gym-1
e-gym-1

Yoga

Hatha Yoga is één van de oudste yogastijlen waarbij de focus ligt op het in balans brengen van lichaam en geest en het concentreren op het eigen lichaam. Iedereen kan meedoen. Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te doen. Je wordt er lenig van. Yoga brengt ontspanning en maakt je energieker. Breng zeker een klein kussen en dekentje mee naar de les voor de relaxatiesessie.

Video

BODY BOOST

Sta op donderdagochtend klaar voor een energieke reis naar welzijn met onze Body Boost les! Laat jezelf meeslepen door een combinatie van kracht, flexibiliteit en cardio, terwijl we samen werken aan het versterken van je lichaam en het verhogen van je energieniveau. Doe mee en ontdek de kracht van een gezonde start van je dag!

Video
e-gym-1

Kom 10 dagen onze groepslessen uitproberen voor 25 euro

Schrijf je hier in!