Groepslessen

e-gym-1

Bodypump

Bodypump is een groepsles van 60 minuten waarin je je hele lichaam versterkt. Al je spiergroepen worden aangesproken. Je werkt met een halterstang en schijven waarvan jij het gewicht bepaalt en dit op leuke muziek. De les is toegankelijk voor zowel een startende sporter als een doorwinterde atleet.

Video

BBB

BBB is een verstevigende cardiotraining die focust op de drie belangrijkste B's van je lichaam namelijk Buik, Benen en Billen. Tijdens deze les maak je voornamelijk gebruik van je eigen lichaamsgewicht.

Video
e-gym-1
e-gym-1

X-Fit

X-Fit is een small group training waarbij functionele bewegingen in een hoge intensiteit worden uitgevoerd. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Er wordt gebruik gemaakt van barbells, dumbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull up bars.

Video

30' ABS

30' ABS is een groepstraining met focus op buikspieren. De oefeningen worden uitgevoerd met je eigen lichaamsgewicht, rekkers of met lichte gewichten. Je daagt je buikspieren uit op een gevarieerde manier.

Video
e-gym-1
e-gym-1

Friday Workout

Start je vrijdagochtend met een leuke groepsles! Onze coach zorgt voor een gevarieerde training waarbij de focus elke week verschillend kan zijn: conditie, core, buikspieren, rug, … Ideaal om het weekend goed in te zetten!

Video

Cycling

Cycling is een workout van 60 minuten waarbij je de weerstand van je fiets aanpast aan het tempo en de soort oefening. Door de wisselende weerstand en de verschillende zit- en stahoudingen worden hart, longen en beenspieren getraind. Het ene moment waan je je in de bergen, het andere moment in een afdaling of op een vlakke weg. Je past zelf je weerstand aan waardoor de les toegankelijk is voor zowel getrainde als niet-getrainde fietsers.

Video
e-gym-1
e-gym-1

Zumba

Zumba is een danstraining geïnspireerd op Latijn-Amerikaanse dansvormen en bewegingen. Je danst alle stijlen van de Latin dance op een leuke en verfrissende manier. Zumba is een onwijs goede workout. Het is een leuke manier om fit te worden. Je verbrandt niet alleen veel calorieën, maar het is ook goed voor je conditie.

Video

30' Core

30' Core is een training met de focus op de volledige midsectie. We gaan voor sterkere buikspieren, billen en rugspieren. Hierbij gebruik je rekkers en je eigen lichaamsgewicht. Ideale 30 minuten uitdagende workout voor een slankere taille.

Video
e-gym-1

Kom 10 dagen onze groepslessen uitproberen voor 25 euro

Schrijf je hier in!