Ons aanbod

Fitness

Ben jij op zoek naar een plek waar je je thuis voelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar je je doelen behaalt? Dan is Fitality Londerzeel de fitnessclub voor jou.

Lees meer

E-Gym

De intelligente krachtcirkel van EGYM staat voor de meest efficiënte en veilige training met snel resultaat. EGYM is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn.

Lees meer

Powerbase

Ontdek onze Powerbase, een volledig nieuw ingerichte zaal én jouw ideale bestemming voor krachttraining.

Lees meer

Groepslessen

Fitality biedt een brede waaier aan groepslessen. Bekijk hier ons ruime aanbod.

Lees meer

Revalidatie

Onze gediplomeerde coaches geven je een gepast revalidatie- of trainingsprogramma rekening houdend met het advies van je dokter of kinesitherapeut.

Lees meer

Personal training

Nood aan extra motivatie en nog meer resultaat? Jouw personal coach begeleidt je bij elke training, volgt je op en motiveert je om samen jouw doelstelling te behalen.

Lees meer
bar-logo

de bAr is een ontmoetingsplaats waar je kan chillen na een training, waar je een gezellige babbel kan slaan en iets lekker kan drinken. In de bAr is iedereen welkom! Kom en geniet van het weidse uitzicht en de rustige omgeving.

Good times @ de bAr

Zoek je een leuke locatie voor een verjaardagsfeest, een receptie of een party?

Take a look inside

Onze leden aan het woord

Info

Je vindt op onze website geen info met betrekking tot onze tarieven. Bewust. Als club willen wij meer zijn dan een prijs.

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en vinden het belangrijk dat je een abonnement neemt dat bij jou past. We nodigen je daarom graag uit voor een persoonlijke kennismaking met onze club.

Je krijgt eerst een rondleiding met uitleg over ons aanbod. Nadien bespreken we de tarieven en abonnementen en bekijken we welke formule voor jou het interessantst is/kan zijn. Samen met de tarieven geven we verder een duidelijke uitleg over onze regeling en flexibiliteit bij ziekte, stopzetting, zwangerschap,... 

We verwelkomen je graag in onze club!